vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Open Coffee Altena netwerkt bij de overheid: gemeente Werkendam

28 oktober 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / REGIO - Open Coffee Altena 26.0 gaat naar Werkendam. Op 10 november komen de deelnemende ondernemers bij elkaar in het huis van de burgers in Werkendam. In de geschiedenis van het vijfjarige Ondernemers-Coffee-platform is het de eerste keer dat de sessie bij de overheid wordt georganiseerd.

Tijdens een eerdere netwerkbijeenkomst op Kasteel Dussen (OCA 17.0) was het (toenmalig) burgemeester Sjoukje Haasjes die de connectie legde. Het was dezelfde netwerksessie waar het Vincent van Gogh-jaar in Altena geintroduceerd werd. Een bijeenkomst waar ook burgemeester Arie Noordergraaf (Woudrichem) en wethouder Pim Bouman (Aalburg) bij aanwezig waren. Mevrouw Haasjes zag de grote meerwaarde van een ondernemersbijeenkomst op het gemeentehuis en had daar ook wel oren naar. Een datum was snel geprikt, 10 november 2016, het moment van treffen duurde even....

De feiten
Op 10 november a.s. komen ondernemers uit de regio en van daarbuiten bij elkaar om van nieuwe contacten te leggen of om van bestaande connecties te maken. Op zoek naar win-win. Geven is daarbij het nieuwe zakendoen en Coffee de brandstof. Just for You zorgt weer voor de muzikale ondersteuning.
Aanvang: 09:30 uur - 11:00 uur. Locatie: gemeentehuis Werkendam, Raadhuisplein 1. Opgeven via www.OndernemendAltena.nl

Espresso
Aansluitend (11.15 - 11.45 uur) is er de Espresso-sessie: een kennisdelerijtje voor maximaal 15 ondernemers. Een Espresso is klein, pittig en drink je na afloop. Wie ook een 'kenniskopje' mee wil drinken, geeft zich dan op via www.OndernemendAltena.nl - Vriendelijk verplicht. (Dat dan weer wel.).

(Foto Lisette de Rade)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.