vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Avondvierdaagse Werkendam zoekt vrijwilligers

20 maart 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het bestuur van de Avond4Daagse Werkendam doet een dringend beroep op ieders vrijwilligershart. Van 15 t/m 19 mei 2017 staat dit sportieve evenement weer op de planning en men mist mist nog veel vrijwilligers die nodig zijn om dit festijn door te laten gaan.

Er zijn verschillende mogelijkheden: een rol als verkeersregelaar of helpen bij 1 van de vele kraampjes die de wandelaars voorzien van fruit en drinken. Tevens zullen er op vrijdag, ter voorbereiding van het defilé, nog vrijwilligers nodig zijn om iedereen veilig naar het defilé te begeleiden.

Natuurlijk hoef je niet alle avonden van deze week beschikbaar te zijn, maar 1 of 2 avonden zou ons al een eind op weg helpen. Mocht je enthousiast geworden zijn en je geroepen voelen om als vrijwilliger aan de gang te gaan tijdens de Avond4Daagse, aarzel niet en stuur een berichtje naar John Heijstek (06-53186766 of info@bauwinfra.nl).

Naast het verzoek voor vrijwilligers bestaat natuurlijk de gelegenheid om je samen met anderen op te geven om mee te wandelen! Voor informatie om je op te geven en mee te lopen check de site www.a4dwerkendam.nl

Het volledig nieuwe bestuur heeft er ontzettend veel zin in om dit evenement weer een succes te laten worden. 'Maar wij kunnen dit niet alleen en hebben jullie hard nodig om dit evenement te laten slagen!'

Bestuur Avond4Daagse Werkendam
John Heijstek
06-53186766

Lees meer over:

Avondvierdaagse wandelen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.